Rulada de foietaj

de cristinutanicolita in Aperitive / Garnituri, 25 Dec 2016 | 13535 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 g foietaj
  • 300 g salam uscat
  • 3 cârnați cu cașcaval
  • 100 g cașcaval ras
  • ketchup
  • seminte susan si mac
  • 1 ou
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de foietaj:

Dezghetam aluatul. 

Dam drumul la cuptor. 

Indindem putin aluatul de foietaj, îl tăiem in doua. Luam o foaie, indindem ketchup, punem salamul de luat,cârnații si cascavalul ras si rulam. 

Procedam la fel si cu cealalta foaie.

Batem un ou cu puțin lapte si ungem rulada. Presaram seminte de mac și susan. 

Coacem ruleaza la foc iute primele 10 min dupa care o mai lasă la foc mediu 20 min.

Pofta buna! 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

ieri la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

ieri la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Foietaj in forma de bradut