Rulada de foietaj cu curcan

de laylalala in Curcan, 10 Ian 2011 | 7442 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de curcan
  • 400 gr aluat foitaj
  • 200 gr crema de branza cu verdeata
  • 100 gr parmesan ras
  • 100 gr Cheddar ras
  • 1 ou
  • 400 gr rosii cherry coapte, injumatatite
  • ulei de masline cu aroma de lamaie
Portii: 12
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de foietaj cu curcan:

1. Incinge cuptorul la 180˚C.

2. Taie pieptul de curcan in jumatate apoi unge jumatatile cu 2-3 linguri ulei de masline.Pentru umplutura, amesteca crema de branza cu parmesan, Cheddar si ou. Inglobeaza rosiile cherry, amestecand usor.

3. Taie foaia de aluat in jumatate apoi unge jumatatile cu umplutura. Aseaza intr-un capat, nu prea aproape de margine, pieptul de pui si ruleaza. Unge cele doua rulade cu ou batut. Da-le la copt 1h – 1h 20 minute pana cand carnea s-a patruns.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de foietaj cu curcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max + Espresso Machine

- 500 lei
2999.99 lei
2499.99 lei

COMENTARII (9)

Crista_Luca 1

10.01.2011, 13:47

nu mai pot de foame deja ...salivez

Ina 1

10.01.2011, 19:42

bucatareasa harnica si frumoasa!

mamaieelena 1

10.01.2011, 22:52

bun arata super

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Piept de curcan umplut cu legume si bardat cu portocale