Rulada de porc

de T I M E A in Porc, 5 Mai 2012 | 6001 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  1 kg pulpa de porc 
  • 1 ardei rosu 
  • 1 ardei verde 
  • 1 ceapa 
  • 1/2 capatana usturoi 
  • cimbru 
  • oregano 
  • roinita 
  • sare si piper 
  • 4-5 linguri ulei de masline 
  • 2 bucati carnati
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de porc:

Taiem carnea de-a lungul in doua. Batem bine fiecare bucata de carne in parte pe ambele parti.

Tocam marunt ceapa, ardeiul, usturoiul si ierburile si le amestecam intr-un bol impreuna cu uleiul de masline, sare si piper. 

Intidem compozitia obtinuta pe fiecare bucata de carne. Asezam carnatul intr-un capat, apoi rulam si legam cu ata de bucatarie.

Bagam la cuptorul incins la 180- 185 grade, timp de 40-50 min. Tava o ungem usor cu ulei de masline.

Putem servi cald cu orice garnitura sau rece ca aperitiv.

Pofta buna!  

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulouri din pulpa de porc .