Rulada de pui

de diaconta in Pui, 27 Dec 2010 | 36625 vizualizari

 

Absolut delicioasa rulada asta,dar mi-a placut mult cum a iesit si ca aspect.

 

INGREDIENTE

  • 2 pui dezosati
  • 600 gr piept de pui tocat
  • 200 gr ciuperci
  • 2 oua
  • 100 gr cascaval
  • morcovi mici congelati
  • verdeata
  • ardei rosu
  • condimente pentru pui
  • piper,vegeta
  • rozmarin

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de pui:

Puii i-am luat partial dezosati (din cei pregatiti pentru umplut).Am mai indepartat aripioarele si l-am desfacut,avand grija ca pielea sa-mi ramana intreaga,deoarece avem nevoie de ea pentru rulat.Am taiat din carnea de pe piept si pulpe si am distribuit-o uniform pe toata suprafata pielii.

Se condimenteaza ,se presara cu rozmarin si se lasa la frigider pana cand ne ocupam de umplutura.

Ciupercile se taie felii si se pun la prajit.Se adauga multa verdeata,sare si piper.

Carnea tocata se condimenteaza foarte bine ,apoi se amesteca cu ciupercile,ouale batute spuma si morcovii congelati.

Am facut doua variante de rulada.Nu stiam care va iesi mai aspectuoasa.Pana la urma mi-au placut amandoua.

Unul dintre pui l-am lasat intreg iar celalalt l-am taiat in doua bucati.

Pe fiecare bucata de pui am pus umplutura si am rulat-o cat mai strans.

Din puiul intreg a iesit o rulada mai groasa,asa ca am legat-o cu o sfoara si am pus-o intr-o tava cu hartie de copt.

Pentru ca nu eram foarte sigura ca nu se va prinde,am pus putin ulei pe hartia de copt,sub rulada.

Am pus-o la cuptor aproximativ o ora.

Cu celelalte bucati obtinute din cel de-al doilea pui,am facut doua rulade.

Am pus umplutura si le-am infasurat in folie de aluminiu unsa cu putin ulei.

Le-am pus intr-o tava in care am pus o cana de apa.

Le-am lasat asa la cuptor cam 1/2 de ora,apoi am luat folia jos,am adaugat putin ulei si le-am lasat sa se rumeneasca frumos.Pielea a ramas foarte crocanta.Gustul nu pot sa vi-l descriu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu ciuperci shiitake