Rulada din carne

de Alina26 in Porc, 19 Dec 2014 | 4049 vizualizari

 

De data asta , nu am lasat legumele intregi....ci le-am tocat si le-am amestecat cu, carnea.....si am adaugat si puțin bicarbonat sa fie mai moale.Va garantez ca a iesit foarte buna.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne amestec
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 tija de telina verde
  • 2 căței de usturoi
  • 2 lg ulei de măsline
  • 1 lingurita bicarbonat
  • sare
  • piper
  • marar uscat
  • 2-3 fire de pătrunjel
  • 2 oua
  • 1 pahar de vin alb
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din carne:

Spalam legumele si le dam pe robot pe care le punem la calit cu ulei și jumătate de pahar de apa. 

Apoi după ce s-a racit, punem toate ingredientele într-un bol (in afara de vin), potrivim de sare și piper  si amestecam bine. 

Incingem cuptorul la 180 °. 

Tapetam cu hârtie de copt doua tavi , compozitia o impartim in doua si formam rulada.Le punem in tava cu vinul alb dat in două. Acoperim fiecare tavă cu folie de aluminiu si dam la cuptor pentru 1 ora-1 ora jumate.

Serviti calda.Noua ne place mult cu salata de fenicul. 

Pofta mare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

COMENTARII (23)

iry-gabriela 1

19.12.2014, 23:11

Rocsi 1

20.12.2014, 23:36

Super!

Alina26 1

22.12.2014, 16:37

Mulțumesc! !!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

ieri la 21:02

Gustare cu chipsuri, brânză și miere - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:10

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

pe 15.07 la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada de carne tocata