Rulada din muschiulet de porc

de Dulciuri cu Georgiana in Porc, 10 Dec 2016 | 10734 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 muschiulet porc
  • 4 oua
  • 5o g mozzarella
  • 6 felii branza topita cu cascaval
  • foi de dafin
  • vegeta
  • busuioc
  • boia dulce
  • piper
  • un pahar mic vin alb
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din muschiulet de porc:

Mai intai, pregatim omleta din cele 4 oua. Adaugam condimente dupa gust si mozzarella. Eu am pus vegeta si boia dulce.

Taiem muschiuletul de porc, astfel incat sa obtinem o bucata intreaga si subtire. Am batut putin muschiuletul pe ambele parti, apoi l-am condimentat.

Peste muschiulet, am asezat omleta, apoi feliile de branza topita si am rulat. Am infipt scobitori pentru a sustine carnea rulata.

Am asezat rulada intr-o tava, in care am pus hartie de copt pe care am udat-o in prealabil. Am pus in tava 2 foi de dafin si paharul de vin, apoi am introdus-o la cuptor la foc mediu, 45-50 de minute, pana se rumeneste usor.

Noi am servit-o atat calda, cat si rece la pachetelul de la munca.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din muschiulet de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Untura din osanza de porc, pentru fursecuri