Dupa aceleasi retete minunate ale Laurei Calder, incercam sa umplem astazi un piept de pui, frantuzeste ;)
Pieptul de pui se spala ,se dezoseaza ,se feliaza si se bate usor.Se condimenteaza cu sare si piper. Resturile de carne ramase se toaca marunt si se pun la calit in putin unt, impreuna cu ceapa, usturoiul si 3 felii de bacon, taiate marunt, pana se inmoaie toate.
Separat se prajeste pesmetul in o lingura unt, apoi se pune peste amestecul cu ceapa. Se asezoneaza cu sare, piper,cimbru. Pe o folie de aluminiu se aseaza ,un langa alta, felii de bacon, peste ele se pune pieptul de pui iar deasupra se intinde umplutura.Se ruleaza cu ajutorul foliei si se impacheteaza bine.
Se pune rulada intr-o tava si se da la cuptor pentru 30 minute . Dupa care se cresteaza folia si se mai lasa inca 10 minute.
Simplu si elegant!
1
Laura a adaugat in umplutura si cateva smochine maruntite, daca iti plac astfel de combinatii ,adauga si tu.