Desi m-a apucat noaptea si pozele nu sunt asa de reusite, mi-a facut placere sa #gatescpentruocarte.
Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.
Pieptul de pui se cresteaza, se bate cu ciocanul pentru friptura, se spala si se presara cu sare, jumatate de lingurita de boia si putin oregano uscat. Peste el se pun feliile de muschi Azuga, se ruleaza si se leaga cu ata.
Cartofii se curata de coaja, se spala, se taie felii groase si se presara cu sare, jumatate de lingurita de boia si putin oregano uscat.
Se aseaza carnea si cartofii intr-un vas termorezistent, se adauga 3-4 boabe de piper si o foaie de dafin, apoi se toarna vinul si apa. Vasul se acopera cu o folie de aluminiu si se introduce la cuptor. Dupa 30-40 de minute se indeparteaza folia si se lasa sa scada apa si vinul. Se indeparteaza ata de pe rulada, apoi se poate servi impreuna cu cartofii, dupa ce a fost presarat patrunjelul verde, spalat si tocat.