Rulada din pulpe dezosate

de vio_dreams in Aperitive / Garnituri, 23 Mar 2013 | 50000 vizualizari

COMENTARII (24)

simona72 1

23.03.2013, 07:31

Arata f bine!!

madi_marin 1

23.03.2013, 09:01

E suuper rulada! Am salvat si eu reteta... Sa stapanesti sanatoasa noul aparat de fotografiat si sa faci si de acum inainte numai bunatati, asa cum ne-ai obisnuit!

Rocsi 1

23.03.2013, 10:19

Wawww ce minunatie

Dea_Dea 1

23.03.2013, 10:25

Ce demential arata!!

deyutzky 1

23.03.2013, 10:54

minunata!!!!!

CarmenBlue 1

23.03.2013, 11:13

arata extrem de gustos

Anett 1

23.03.2013, 12:02

super!

Lau 1

23.03.2013, 12:54

Geanina87 1

23.03.2013, 13:24

excelenta

MotanLaOale 1

23.03.2013, 14:15

Angelica 1

23.03.2013, 15:45

O mama!!!e misto tare rulada asta!Frumoasa prezentare Vio!

Lorenutza 1

23.03.2013, 17:44

aceasta reteta am vazut-o pe site-ul La Lena.ro doar ca ea a intitulat-o toba nu rulada.

dakris 1

23.03.2013, 21:43

Arata foarte bine...toba. Rulada e ... rulata, caci de aici ii vine si numele!

vio_dreams 1

24.03.2013, 15:25

Lorenutza, e chiar reteta ei,de acolo m-am inspirat, pe blogul meu am pus link catre ea, aici insa nu cred ca imi este permis sa pun link catre alte site-uri.

vio_dreams 1

24.03.2013, 15:28

Ma bucur ca v-a placutm toba, rulada, sau ce o mai fi. Eu am preferat rulada din considerente ... "comerciale", ca sa zic asa.

adry88 1

24.03.2013, 15:35

Alina26 1

04.04.2013, 17:16

tare buna trebuie sa fiee...!!!!!!

lauradinu 1

10.10.2013, 13:23

super idee,daca s eumfla punga in cuptor nu tra sa o gaurim putin???

ramonarrusu05 1

10.10.2013, 16:59

Eu am facut-o pe bain-marie la foc mic,neadaugand apa,ci in sucul propriu.A iesit o bunatate.

babi5 1

10.10.2013, 20:41

moi_miruna 1

11.10.2013, 16:11

E musai sa se puna gelatina? Cu ce ajuta?
Stiu ca gelatina daca e pusa in apa fierbinte (pp ca pulpele vor fierbe in suc propriu) isi pierde proprietatea de a inchega... Nediluata nu am folosit niciodata..

jolygina 1

16.12.2013, 09:47

kukibella 1

16.12.2013, 11:44

dmgrosu 1

20.12.2014, 11:15

Am realizat pentru masa de Craciun aceasta reteta. Mi-a reusit foarte bine si a fost foarte apreciata de familia mea.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada din piept de pui cu masline si ardei