Am gasit reteta pe undeva ,demult si m-am hotarat sa o fac din nou.
Ciupercile :
Usturoiul se marunteste si se pune intr-o tigaie,apoi se adauga ciupercile , sosul de rosii/chilli ,sosul de soia ,oteul balsamic ,sare si piper.Se tine pe foc aproximativ 7 min.
Pregateala rulou :
Fiecare bucata de piept de taie pe jumatate si se bate cu ciocanul de batut carne. Se sareaza si se pipereaza , apoi se adauga o felie cascaval,o felie sunca presata (cat sa nu depaseasca marimea bucatii de piept) si 1 lingurita amestec de ciuperci.
Se ruleaza si se prinde cu scobitori (ata de gatit).
Cand s-au pregatit toate rulourile se incalzeste ulei intr-o tigaie si se trec rulourile prin ou si prin semintele de susan ,apoi se prajesc pe ambele parti aprox. 3 min.
1
Ciupercile le puteti pregati cum doriti,dar sa fie gatite inainte de a fi puse in rulou.
2
Vor iesi 6 rulouri (3 bucati x 2)
3
E posibil sa va trebuiasca mai putin cascaval si mai putina sunca presata,depinde de marimea ambalajului.