Rulouri cu spanac și feta

de elucubratiiculinare in Aperitive / Garnituri, 1 Mar 2012 | 5463 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 ouă,
  • 1 lingură apă,
  • 100 g cașcaval,
  • 300 g feta,
  • 500 g spanac,
  • 5 căței de usturoi,
  • 1 foaie aluat foietaj.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri cu spanac și feta:

Se decongelează aluatul foetaj. Se decongelează spanacul și se pune la scurs. Se încinge cuptorul la 200 grade C.

Într-un castronel se bat bine ouăle. Se amestecă usturoiul pisat cu spanacul foarte bine scurs de apă.

Se întinde aluatul pe o suprafață presărată cu făină. Se unge aluatul cu ou bătut. Se presară cașcaval ras, se întinde spanacul pe toată suprafața aluatului apoi se pune brânza feta în felii căt mai subțiri să acopere cât mai multă suprafață. Se rulează și se taie cu un cuțit fierbinte la 1-1,5 cm.
Rulourile se pun într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Se ung rulourile cu ou bătut și se dau la cuptor 15-20 minute sau până se rumenesc frumos

Poftă bună!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri cu spanac și feta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crochete italiene

de RODIMUR 8

ieri la 00:41

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

pe 03.10 la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

pe 03.10 la 11:46

Mini tarte rustice cu mere - Fragede, aromate și ușor de făcut

pe 03.10 la 08:54

Prăjitura cu foi de napolitană și cremă mascarpone - Rapidă, ușoară și delicioasă

pe 02.10 la 10:58

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]