Rulouri de porc invelite in prosciutto

de La Ancuta in Porc, 17 Dec 2014 | 4244 vizualizari

COMENTARII (27)

MotanLaOale 1

17.12.2014, 16:52

bune bune

La Ancuta 1

17.12.2014, 16:55

Multumesc Vladimir

diaconta 1

17.12.2014, 16:59

sa-mi dai o portie maaaaaaaaaare,ca vad ca avem pastile la indemana ))))

mihaelar63 1

17.12.2014, 17:04

Ce bine ca se mai manca pe la voi

babi5 1

17.12.2014, 17:12

Vorba diacontei putem sa ne infruptam din plin ca avem pastile la indemina asa bunatate poti sa manininci pina faci poc.,

ilinca_rox 1

17.12.2014, 17:20

Valclaudia 1

17.12.2014, 17:50

vin si eu la masa ca abia am aterizat de la munca...

reisnaor_2006 1

17.12.2014, 18:02

buneeeeeeee de tot

Merisor 1

17.12.2014, 18:11

Ce prezentare frumoasa! Si papica e tare buna!

simona72 1

17.12.2014, 18:21

Buuuuna papica!

alilianaa 1

17.12.2014, 19:00

delicios..

Geanina87 1

17.12.2014, 19:02

Ela68 1

17.12.2014, 19:08

o bunatate

Bunica 1

17.12.2014, 19:16

Nu le-ai ascuns bine ,ca au fost gasite de pofticiosi

Bucataras Medi 1

17.12.2014, 19:26

delicioase!

Ina 1

17.12.2014, 19:32

Bune trebuie sa fie!

La Ancuta 1

17.12.2014, 19:53

Buni, nici nu am avut intentia sa le ascund

La Ancuta 1

17.12.2014, 19:56

Va servesc cu drag

La Ancuta 1

17.12.2014, 19:57

Am observat si eu ca suntem "pastilati"

mirela0911 1

17.12.2014, 21:02

Ce bune sunt!

Rocsi 1

17.12.2014, 22:14

Mmmm, vreau si eu!

Gherca Daniela 1

17.12.2014, 23:14

_Alina_ 1

18.12.2014, 09:39

anca_rm 1

18.12.2014, 11:37

ce idee

La Ancuta 1

18.12.2014, 23:51

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

ieri la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

ieri la 16:05

Salată de crudități cu fistic

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu carnita afumata "de la borcan"