Rulouri de pui cu carnati

de Miha in Aperitive / Garnituri, 24 Aug 2010 | 5887 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 4 carnati proaspeti
  • usturoi
  • patrunjel
  • rozmarin
  • sare
  • 1/2 pahar de vin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de pui cu carnati:

Usturoiul se piseaza, apoi se amesteca cu patrunjel verde tocat si rozmarin. Se adauga cateva linguri cu ulei de masline si se omogenizeaza.

Pieptul de pui se taie felii, se acopera cu folie alimentara si se bat putin cu ciocanul de snitele. Se sareaza dupa gust, dar trebuie avut in vedere ca si carnatii au sare.

Pe fiecare bucata de piept se aseaza cate o bucata de carnat si se ruleaza cat mai strans. Rulourile obtinute se aseaza intr-un vas termorezistent si se ung cu sosul de usturoi. Se toarna deasupra 1/2 pahar de vin si 1/2 pahar de apa, putin ulei de masline si se da la cuptor pana se rumenesc rulourile.

Se servesc calde, cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de pui cu carnati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

ieri la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulouri de sunca, umplute cu salata boeuf