Salam de biscuiţi, reţetă de post

de Gicuta in Prajituri, 6 Mar 2015 | 20929 vizualizari

 

Salam de biscuiţi, reţetă de post

 

INGREDIENTE

  • 500 g biscuiti populari
  • 150 g ciocolata de post
  • 250 g rahat
  • 100 g zahar
  • 200 ml lapte de soia (apa)
  • 100 g margarina
  • 100 g nuca macinata
  • 50 g cacao
  • esenta rom
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salam de biscuiţi, reţetă de post:

Salam de biscuiţi, reţetă de post

Biscuitii se zdrobesc  iar rahatul se taie cubulete.

Margarina se pune la topit impreuna cu  ciocolata la foc mic. Cacao se amesteca cu zaharul apoi o desfacem cu laptele  rece  dupa care se pune  peste  amestecul de ciocolata si margarina .

Se adauga si rahatul, se lasa sa dea cateva clocote se ia de pe foc si se pune esenta. Dupa ce s-a racit se toarna peste biscuitii care au fost amestecati cu nuca. Punem totul pe o foaie de celofan care a  fost presarata cu nuca de cocos si formam un sul gros, foarte compact.

Se pastreaza  la rece si se poate servi a doua zi.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de biscuiţi, reţetă de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Rocsi 1

06.03.2015, 20:57

Ce imi place!

iry-gabriela 1

19.11.2016, 20:53

Annapurna 1

04.12.2016, 13:56

Daca pui si un mar, curatat de coaja si taiat cubulete , o mana de stafide inmuiate in rom si cateva linguri de dulceata de visine va iesi o minune care nu rezista mai mult de cateva minute pe platou

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura frageda cu mere