Salata beuf

de Isabel in Salate, 23 Apr 2014 | 6040 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1,5 Kg cartofi
  • 5-6 morcovi potriviti
  • 400g mazare(congelata)
  • 1 borcan(800g) castraveti la otet
  • 1 borcan(800g) gogosari la otet
  • sare,piper,1 varf cutit sare de lamaie
  • 100g masline
  • Maioneza;4 oua,1 lg mustar,1 varf de cutit sare de lamaie,un praf de sare,400ml ulei
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata beuf:

Cartofii,morcovii si 2 oua se pun la fiert.Inrt-un alt vas se fierbe 10-15 min mazarea.Cartofii si morcovii fierti se curata de coaja si se toaca cat mai marunt posibil.Se toaca si castravetii si gogosarii ff marunt si se pun intr-o strecuratoare la scurs.Cand toate sunt gata le punem intr-un vas mare si potrivim de sare si piper si punem un varf de sare de lamaie daca nu e suficient de acra si 3/4 maioneza,si le amestecam bine pe toate.Pe un platou asezam tot sau pe 2 platouri mai mici si ornam  cu restul de maioneza,masline etc

Maioneza;intr-un vas inalt punem 2 galbenusuri crude si doua fierte,lg de mustar,praful de sare si sarea de lamaie si mixam usor apoi adaugam treptat uleiul mixand continuu pana se termina uleiul.

TIPS-URI

1

Maioneza o putem face si la mana insa e mai greu si dureaza mai mult.Daca se taie se drege cu inca putin mustar sau un galbenus

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata beuf" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

laura_n 1

23.04.2014, 18:05

buna si fara carne!

Rocsi 1

23.04.2014, 20:17

Iau putina salata ca de mult nu am facut

Isabel 1

24.04.2014, 08:48

FF buna si fara carne mie imi place asa si tine si maimult timp,carnea se altereaza prima.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]