Multumesc de sfat, Ina...
Am taiat si eu pana acum fasolea asa cum ai spus tu...dar am vrut sa-mi iasa ceva mai fina, asa ca am tocat-o.
Si nu regret deloc...arata bine, zic eu...dar stii cum e....gusturile nu se discuta..)
Ai dreptate Ma gandeam ca nu ai incercat varianta cu fasolea mai mare...mie una mi se pare mai de efect si un pic mai...gustoasa .
Lafel ca la drob : e mai gustos cu carnea bucatele decat dat prin masina
Toate bune!
Asa este gusturile nu se discuta,in schimb imi permit sa vin si eu cu parerea,fasolea tocata si facuta cu maioneza este tare buna,in copilarie MAMA facea foarte mult si eram toti fratii innebuniti,doar ca nu am mancat vreodata cu smantana ,dar cred ca este buna...felicitari ca mai faci si retete mai traditionale pentru amintirea din vremurile de demult......oricum bravo
sunt bune si mie imi plac dar asa marunte nu am facut pana acum,de fiecare data le-am taiat cu cutitul,cat despre maioneza fac tot cu galbenusurile crude
o sa incerc si cu smantana ca asa nu am papat pana acum