Cartofii,morcovul,telina,pastarnacul se curata, spala si se pun la fiert in apa cu sare.
Cat timp fierb radacinoasele punem si un ou la fiert.
Castravetii se spala si se toaca in cuburi mici.
Gogosarul se curata de cotor si seminte ,se toaca marunt.
Gogosarul si castravetii dupa ce i-am tocat ii punem la surs intr-o strecuratoare.
Radacinoasele fierte sunt lasate la racit.
Cand s-au racit le taiem in cuburi mici.
Toate legumele sunt puse intr-un intr-un bol incapator si amestecate .
Maioneza:
Intr-un vas de mixer punem galbenusurile si lingurita de mustar.
Incepem sa mixam ,adaugand uleiul in fier subtire.
La sfarsit adaugam zeama de lamaie mixand .
Oprim 2 linguri de maioneza pentru ornat.
Maioneza ramasa o punem peste legume si amestecam.
Intreaga cantitate o punem intr-un vas-castron am folosi eu-o nivelam si ornam dupa bunul plac.