Salata de peste afumat cu cartofi

de COSTEO in Salate, 15 Mai 2013 | 7410 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pesti afumati macrou( sau pastrav,hering)
  • 6 cartofi noi
  • 1 lgt ceapa verde
  • 2 fire usturoi verde
  • 1 morcov
  • sare
  • piper
  • 1 lamaie mare( zeama)
  • ulei
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de peste afumat cu cartofi:

Cartofii si morcovul se pun la fiert, in apa cu sare. Dupa ce au fiert , se scot la racit . Pestele afumat se dezoseaza pe lungimea coloanei vertebrale ,se scot toate oasele si se marunteste nu prea tare sau se taie in bucati egale.

Cartofii se curata de coaja si se taie rondele. Morcovul se taie rondele sau se da pe razatoarea mare. Ceapa si usturoiul verde se taie fin. Punem toate ingredientele intr-un bol, asezonam, punem piper, zeama de la o lamaie , ulei si amestecam cu varful degetelor pentru nu a sfarama prea tare pestele.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de peste afumat cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Rocsi 1

15.05.2013, 21:55

adry88 1

16.05.2013, 09:42

buna

pater 1

13.11.2013, 17:19

intra pe siteul asta, legenda afumarii pastravului cu conuri de brad:
pastrav-afumat.ro

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Banana bread cu afine si nuci

de oanapl 8

ieri la 20:13

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 19.12 la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

pe 19.12 la 12:51

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]