salata seherezada - post

de mihaelar63 in Mancaruri de post, 21 Mar 2010 | 9406 vizualizari

 

Este varianta de post a salatei mele persane . Am avut musafiri , viitori fini care posteau . La aperitiv am mai servit tofu cu legume si salata de vinete .

 

INGREDIENTE

  • 4 buc cartofi
  • 1 buc sfecla
  •  4 linguri maioneza de post
  • 1 lingura chimen
  • 1 lingurita otet
  • 1 lingura ulei
  • sare
  • piper
  • praz ptr decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA salata seherezada - post:

  1. cartofii si sfecla se fierb in apa cu sare .se curata de coaja.
  2. cartofii se taie rondele si se amesteca cu putin piper si ulei .
  3. sfecla se taie bastonase si se amesteca cu otet , chimen si maioneza.
  4. se tapeteaza o forma rotunda cu celofan si se pune un strat cu sfecla , unul cu cartofi si iar sfecla .se indeassa bine si se da la rece 1-2 ore .
  5. se rastoarna ,,tortuletul pe un platou si se decoreaza cu praz , sfecla sau salata verde .

TIPS-URI

1

daca tineti mai mult la rece , salata va fi si mai gustoasa , aromele intrepatrunzindu-se .

Daca ti-a placut reteta noastra "salata seherezada - post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de cartofi in vas roman