Saleuri

de Dana Cristea - pusikmea in Dulciuri, 9 Iul 2010 | 17864 vizualizari

 

le-am facut ca sa le avem pt maine pe drum, plecam la valcea si nu mai am rabdare, nu mai trece ziua de azi.....

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat foietaj congelat ( bella )
  • susan
  • mac
  • branzica rasa
  • 1 galbenus
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saleuri:

Se decongeleaza aluatul, se taie fasii, sau in forma in care doriti.

Ungem o tava cu ulei, punem fasiile de saleuri pe care le ungem cu galbenus, se presara branzica rasa, mac,  susan. ( sare, doar daca este cazul, depinde cat de sarata e branza).

Le dam la cuptorul incins pana se umfla si se rumenesc, aproximativ 10 min.

sunt foarte bune, atat calde cat si reci, nici nu se copara cu cele cumparate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Saleuri" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

ieri la 17:57

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort cu mere umplute si crema de branza