Saleuri cu cascaval afumat

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 6 Apr 2013 | 7436 vizualizari

 

rapide dar taaaaare bune!

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat foietaj
  • 1 pachet rondele de cascaval afumat
  • 1 ou
  • susan
  • mac
  • sare dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saleuri cu cascaval afumat:

Aluatul foietaj trebuie sa fie dezghetat la temeratura camerei; se intinde /desface pe masa de lucru si se decupeaza cu forma rotunda pentru biscuiti.

Asezam cate o felie de cascaval pe fiecare rotita de foietaj, ungem cu ou batut, presaram deasupa susan si mac iar la final mai aruncam o ploaie de sare,dupa preferinta.

Le introducem in cuptorul incins in prealabil si le coacem la foc potrivit, pana cand capata culoare aurie (cca.20min)

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Saleuri cu cascaval afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]