Sandwich Panacris

de Panacris in Sandvisuri, 8 Oct 2014 | 4414 vizualizari

 

Am tot vizualizat provocarea Delaco, cu sandwich-uri de vreo patru săptămâni :D Întâmplător am găsit la un supermarket pachetul promo ;) Deci, provocarea deja a ajuns la stadiul II :D După ce vreo două zile, am tot analizat ce să postez, în seara asta, am scos, pe lângă produsele Delaco, și ce mai aveam prin frigider :d Așa că am ”făptuit” o rețetă ad-hoc cu ingredientele ce le-am avut la îndemână. Se pare că la final a ieșit un sandwich demn de MasterChef, după părerea mea :d Bun, gata cu vorbăria, să trecem la treabă! .)

 

INGREDIENTE

  • pâine țărănească 2 felii,
  • usturoi 1 cățel,
  • brânzică cremoasă Delaco,
  • piept de pui afumat cca. 3-4 felii,
  • roșie 1 bucată,
  • cașcaval Delaco 2-3 felii,
  • ceapă chives,
  • ciuperci 2 bucăți,
  • semințe de rodii.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandwich Panacris:

Feliile de pâine se prăjesc în aparatul de prăjit. Apoi se ung cu usturoi și brânză cremoasă de la Delaco. Pieptul de pui feliat se așează, pe pâinea prăjită, apoi se așează feliile de roșii, cașcavalul feliat, firele de chives, ciupercile feliate și semințele de rodii. Sandwich-ul se dă la cuptor ptr. cca. 5 minute sau la microunde 2 minute.

Se servește imediat, alături de un pahar cu vin alb demisec ;)

Spor și poftă bună! :-* 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandwich Panacris" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Covrigi de casă, cu coajă crocantă și miez pufos - Rețeta simplă de post

pe 21.03 la 15:03

Bomboane Bounty - Deliciu rapid din 3 ingrediente

pe 21.03 la 14:02

Mâncare de praz cu orez și măsline - Rețeta gustoasă de post

pe 21.03 la 10:21

Humus clasic - Reteta gustoasa de casa

pe 20.03 la 17:01

Cantuccini cu migdale - Crocanti si deliciosi

pe 20.03 la 16:51

TOP
utilizatori

Rocsi

2285 puncte

oanapl

1086 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

abstract01

400 puncte

vasimur

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sandvici cald cu cascaval si parizer