Saramura de scrumbie

de vero_closca in Peste, 29 Apr 2010 | 9530 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 scrumbii
  • 2 rosii
  • 1 capatana de usturoi
  • sare
  • piper
  • frunze de leustean
  • otet
  • 1 ardei iute
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saramura de scrumbie:

Se curata,se spala si se usuca scrumbia apoi se cresteaza,se presara cu sare si piper si se frige pe gratarul incins impreuna cu cele 2 rosii.

Intr-o cratita mai larga se pune 1 l de apa la fiert si cand clocoteste se pune usturoiul si ardeiul iute taiate feliute,rosiile coapte si zdrobite,sare si piper dupa gust. Se acreste si se adauga si pestele.

Se dau intr-un clocot impreuna si se serveste saramura fierbinte cu frunze de leustean si mamaliguta!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Saramura de scrumbie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

Bucataras Medi 1

29.04.2010, 10:35

o masa delicios de buna....................

silvi0ara 1

29.04.2010, 11:17

mihaelar63 1

02.05.2010, 00:12

eu vin cu furculitele , am mancat o singura data saramura , dar obligatoriu trebuie sa fac si eu

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crap la gratar cu sos salsa de rosii