Saramura din burta de crap romanesc

de Bucataras Medi in Peste, 9 Ian 2011 | 7785 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 buc. burta de crap
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1/2 ardei gras verde
  • 1 rosie
  • 3-4 catei de ustruroi
  • ardei iute
  • patrunjel verde
  • ulei
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saramura din burta de crap romanesc:

Bucatile de peste se spala, se lasa la scurs  apoi e condimenteaza dupa gust cu sare si piper si se pun pe gratar la fript.Ardeiul gras si rosia se coc si ele alaturi de peste.

Separat intr-un vas se pune la fiert apa cu sare si putin ulei.Cand incepe sa fiarba adaugam ardeiul copt taiat fasiute ,rosia decojita si taiata cubulete,usturoiul pisat (sau taiat fasiute subtiri) si cateva rondele  de ardei iute.Lasam sa dea in cateva clocote apoi luam de pe foc si adaugam bucatile de peste fripte.Condimentam dupa gust cu sare si piper ,asezonam cu patrunjel verde si lasam 10-15 min sub capac.

Servim cu mamaliguta calda.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Saramura din burta de crap romanesc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dorada regala cu ghimbir si busuioc