Saratele

de cec in Dulciuri, 22 Ian 2011 | 7224 vizualizari

 

Sunt 'uscate' si crocante si imi plac mult si se pare ca si copiilor le plac, e bataie pe ele

 

INGREDIENTE

  • 1 cana bors
  • 1/2 cana untura
  • chimen (de data asta nu am pus canu am avut)
  • sare
  • cascaval
  • faina cat cuprinde pt a iesi un aluat care se intinde
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele:

se amesteca toate ingredientele, apoi se lasa la odihnit

Apoi se intinde o foie si se taie dupa preferinta

Se coc la foc potrivit

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]