Saratele

de adry88 in Aperitive / Garnituri, 8 Iul 2011 | 21963 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 150g unt
  • 1 kg faina
  • mac
  • chimen
  • 200 g branza sarata
  • sare
  • cca 200 ml apa
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele:

Topim untul.

Ouale le batem bine, adaugam untul, branza data prin razatoare, faina, sare, mac, chimen dupa gust  si framantam. Daca este nevoie adaugam apa, sa iasa un aluat tare, usor de modelat

Luam cate o bucatica si punem in forma inchidem forma si punem pe aragaz la foc potrivit, intoarcem pe ambele parti

Repetam pana terminam

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

marcela1979 1

12.07.2011, 10:54

sunt foarte bune

horia 1

14.07.2011, 00:37

foarte bine arata,felicitari !

cocolina 1

26.04.2012, 22:47

foarte bune as manca in fiecare zi si tot nu m-as satura

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saratele cu susan si melcusori aperitiv