Saratele

de Teo in Aperitive / Garnituri, 14 Mar 2010 | 19462 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg faina
  • 1 lingura sare
  • 250 g untura
  • 100 g margarina
  • 2 oua
  • 1 praf de copt,
  • 200 g branza de capra
  • cascaval razuit pentru ornat
  • chimen, mac
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele:

Se framanta o coca din ingredientele mentionate mai sus, se intinde o foaie si se taie dupa preferinta. Se ung cu ou si se presara cascaval razuit, mac si chimen. Se dau la cuptor pana cand se rumenesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (9)

Miha 1

15.03.2010, 10:12

Nu stiu de la ce mi se trage dar azi as manca niste saratele.

Teo 1

15.03.2010, 19:26

dupa ziua de ieri, astazi mi-a fost rau; am gustat din toate si ''bietulstomac'' a cedat la atata incarcatura;

nadina73 1

30.03.2010, 02:43

bune

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

ieri la 17:57

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv chec cu ciuperci