Saratele

de dantes in Aperitive / Garnituri, 5 Ian 2017 | 5137 vizualizari

 

"Bunatati pentru colindatori
 
Sunt excelente la un pahar de bere

 

INGREDIENTE

  • 150 g unt
  • 350 g branza telemea de care va place vaca sau oaie
  • 500 g faina
  • 100 g smantana
  • 3 oua
  • chimen
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele:

Dam branza telemea pe razatoare si o amestecam cu 2 oua, faina, unt si smantana.Se framanta pana devine omogena si se intinde in foi subtiri de cca. 5 mm si se taie in fasi late de 1 cm. Se pun in tava tapetata cu hartie de copt si se ung cu oul batut, apoi presaram deasupra chimen. Se coc la 180 grade C, timp de 20 minute pana devin aurii.

TIPS-URI

1

saratele

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

ieri la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

ieri la 09:18

Cremă de ouă - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 23.07 la 09:47

Pâine cu camembert si roșii la cuptor - Gustarea care te cucerește

pe 22.07 la 09:45

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 21.07 la 09:26

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pateuri rapide cu branza si aluat de foietaj cumparat