Saratele cu branza de burduf si Ceva Fin

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 14 Sep 2013 | 22544 vizualizari

 

bune de rontait la orice ora....

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie Ceva Fin cu smantana
  • 1 pachet margarina
  • 200 gr branza de burduf
  • faina cat cuprinde (cca 600 gr)
  • 1 ou
  • 1 pachetel de drojdie
  • sare dupa gust
  • chimen
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele cu branza de burduf si Ceva Fin:

Margarina scoasa din frigider se da pe razatoarea cu ochiuri mari (ideea e sa nu se topeasca in timpul framantarii). Se amesteca cu branza de burduf si crema de branza Ceva Fin (in care am zdrobit drojdia cu furculita). Se adauga faina, obtinem un aluat elastic.

Il intindem pe masa de lucru infainata.

Decupam saratelele dupa forma dorita cu pintenul.

Ungem cu ou batut si presaram sare (daca mai e nevoie) si chimen.

Asezam saratelele in tava pe hartie de copt.

Dam la cuptor la temperatura moderata pana se rumenesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele cu branza de burduf si Ceva Fin" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose cu branza