Saratele cu parmezan

de ala_oancea in Aperitive / Garnituri, 10 Dec 2009 | 16365 vizualizari

 

Reteta Ana Araki

 

INGREDIENTE

  • 250 gr faina
  • 150 gr parmezan ras
  • 100 gr unt
  • 4 linguri smantana
  • lapte sau apa cat cere aluatul (puneti cate o lingura o data)
  • 1 praf de copt
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele cu parmezan:

Se amesteca toate ingredientele si se framanta aluatul. Se pune in frigider pentru jumate de ora, se intinde o foaie nu prea groasa si se decupeaza forme. Se ung cu ou batut cu o lingura de lapte si se coc aproximativ 15 minute in cuptorul preincalzit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele cu parmezan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

ieri la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

ieri la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

ieri la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

ieri la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitive saratele cu sunca