Saratele din foietaj

de ralu_river in Aperitive / Garnituri, 31 Oct 2012 | 8149 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pachet aluat de foietaj
  • un ou
  • cascaval ras
  • susan, mac
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele din foietaj:

Aluatul se intinde putin pe o masa tapetata cu faina. Oul se bate si se unge aluatul cu el, cu o pensula. Se presara apoi cascaval ras, mac si susan.

Se taie aluatul in 4-5 bucati mari, apoi fiecare in bucati mici, cam cat un deget de late. Se pun intr-o tava cu hartie de copt si se dau la 180 de grade (cuptor preincalzit) pentru 15 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele din foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

ieri la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu miez de lapte