Sarmale

de Angelina_Elena in Mancaruri cu carne, 9 Oct 2011 | 4108 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • foi de varza
  • 900 g carne tocata(porc si vita)
  • 3 cescute de orez
  • un morcov mare
  • un ardei rosu
  • 2 cepe potrivite
  • bulion
  • vegeta
  • piper
  • cimbru
  • apa fierbinte
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmale:

Varza dulce se opareste si se pune sare de lamaie pentru a se acri.Morcovul se da pe razatoare,ardeiul si ceapa se taie marunt.Calim ceapa,apoi adaugam morcovul,ardeiul,vegeta si piper(dupa gust).Lasam sa se caleasca bine,apoi adaugam orezul si amestecam.Luam cratita de pe foc,adaugam carnea tocata si amestecam.Cu aceasta compozitie umplem foile de varza.Intr-o oala mai mare se pune bulion(cat sa acopere fundul vasului),o crenguta de cimbru si bucati de varza,apoi asezam frumos sarmalele.Cand am terminat de asezat sarmalele le acoperim cu frunze de varza,si adaugam apa fierbinte cat sa le acopere.Punem la fiert timp de 2 ore.Se servesc calde cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Varză călită cu costiță afumată ~ Reteta nr. 100