Sarmale cu bacon afumat

de reisnaor_2006 in Mancaruri cu carne, 4 Noi 2014 | 8022 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de frunze de varza
  • 1 kg de carne tocata amestec
  • 200 gr de bacon afumat
  • 1 ceapa calita
  • orez
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • foi de dafin
  • bulion
  • oase afumate
  • carnati afunat de casa
  • 2 lg de unsoare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmale cu bacon afumat:

Carnea tocata o amestecam pe rand cu ceapa calita,baconul taiat marunt,orez,piper,sare,cimbru.

Pregatim foile de varza,pe fiecare frunza punem cate o lingura din compozitia facuta si o rulam,inchidem la capete fiecare foaie ca sa nu iasa compozitia.Pe fundul oalei punem unsoare,varza tocata fidelute si asezam sarmalele.Intre sarmale mai punem carnati afumat de casa si oase afumate.

Adaugam si bulionul si apa cat sa treaca de sarmale si dam la fiert la foc potrivit.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale cu bacon afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

ieri la 17:57

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

pe 18.01 la 10:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Curcan umplut