Sarmale cu carne de vita

de adry88 in Vita, 11 Apr 2012 | 4728 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 g carne de vita
  • 300 g jumari
  • 200 g orez
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 3 cepe
  • 2 morcovi
  • patrunjel verde
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • varza murata
  • crengute de cimbru
  • 200 ml suc de rosii
  • 2-3 felii de sunca
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmale cu carne de vita:

Orezul il spalam bine si il lasam sa se scurga de apa, ceapa o curatam si o tocam marunt, morcovi ii dam prin razatoare. Amestecam carnea cu orezul, jumarile pisate cu blenderul, ceapa, morcovi, patrunjelul tocat marunt, cimbrul si pasta de tomate. Amestecam bine.

Varza murata o spalam bine sau o punem de cu seara in apa. La fundul oalei adaugam crengutele de cimbru si feliile de sunca, impaturim sarmalele si le asezam in oala lasand loc cca 2-3 degete in oala, sa aiba loc sa fiarba sarmalele. Acoperim oala cu o folie de aluminiu si dam oala la cuptor la foc mediu pana sunt gata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale cu carne de vita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Sim0na 1

11.04.2012, 21:53

mmm... n-am mai papat de mult.. dar urmeaza cat de curand!

adry88 1

11.04.2012, 22:04

multumesc tuturor

Alinutza80 1

12.04.2012, 19:44

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmale in foi de vita