Va prezint azi sarmalele de post facute de mine care vreau sa va spun ca au fost delicioase, neasteptat de bune . Eu am pus ce legume aveam la indemana, voi adaptati cu ce aveti prin frigider .
Preparare: ceapa am facut-o cu robotul, morcovul l-am dat pe razatoare, ciupercile si dovlecelul le-am taiat cubulete. Am calit putin legumele in putin ulei si am condimentat cu sare, piper si cimbru si la sfarsit am adaugat orezul si lintea .
Cu aceasta compozitie am impachetat sarmalele mititele am reusit sa le fac asa pentru ca am folosit o varza chinezeasca clocotita in apa cu otet, sare si cimbru care a fost foarte maleabila. Aranjam sarmalele intr-un vas termorezistent.
Am turnat peste sarmale o compozitie facuta din apa, o lingura de pasta de rosii, sare, piper si cimbru uscat.
Acoperim vasul cu capac si lasam in cuptor timp de o ora si jumatate la foc mic dupa prima jumatate de ora. Timpul variaza si in functie de cantitate, eu nu am facut foarte multe . La final avem rezultatul care arata foarte imbieto.
Au fost super gustoase si aromate, sincer mai mult decat as fi asteptat de la ele .