Sarmale in foi de vita de vie

de zaharia_mihaela2005 in Porc, 6 Ian 2011 | 12204 vizualizari

COMENTARII (28)

nadina73 1

06.01.2011, 23:55

prima sper ca mai ai si pt mine

LUK 1

07.01.2011, 00:06

ce bune..si cat de frumos arata!

tanyapatap 1

07.01.2011, 00:08

zaharia_mihaela2005 1

07.01.2011, 00:28

nadina poti sa servesti ca am destule

zaharia_mihaela2005 1

07.01.2011, 00:28

luk, tanya

Mihaela11_jo 1

07.01.2011, 01:18

Foarte bune!
Am invatat de la familia mea din Iordania ca cele mai bune foi de vita sunt cele de la strugurii negrii, fiind mai fragede si mai acrisoare.
Aici se pastreaza pentru iarna foile de vita in borcane care se inchid ermetic; se pun foarte multe foi de vita si se apasa bine , pentru a nu ramane aer in borcan.
De asemenea se pastreaza la congelator in pungi de naylon.
In Palestina se pastreaza in sticle de apa de plastic, tot la fel foarte bine presate( " inghesuite" in sticla.
Ale tale par foarte bine consrvate dupa culoarea deosebita pe care o au.
O seara buna iti doresc si felicitari pentru realizarea deosebita a retetei.

lilik 1

07.01.2011, 01:18

ce-mi plac de mult

zaharia_mihaela2005 1

07.01.2011, 01:37

mihaela eu nu stiu exact cum le-a pus matusa mea dar frunzele sunt bagate in sticle si inghesuite bine. multumesc pt informatii

zaharia_mihaela2005 1

07.01.2011, 01:37

lilik

RuxyRux 1

07.01.2011, 08:00

Chair deosebit de bune....si-mi plac foarte tare

Cris2711 1

07.01.2011, 09:33

super pregatite si gustoase

Ina 1

07.01.2011, 09:37

vreau si eu o portie

zaharia_mihaela2005 1

07.01.2011, 10:48

va multumesc si va invit pe toate la masa

Rocsi 1

07.01.2011, 11:27

mmm delicioase

zaharia_mihaela2005 1

07.01.2011, 11:29

rocsi mersi mult

kamy 1

07.01.2011, 15:20

bune rau stau cu vita in curte si nu mi-am pus pt iarna sa-mi fie rusine

ela 1

07.01.2011, 18:24

mamaieelena 1

08.01.2011, 09:44

ce bine arata sarmalele?

zaharia_mihaela2005 1

09.01.2011, 00:35

va multumesc mult

MIUTA 1

13.01.2011, 14:08

foarte bune

zaharia_mihaela2005 1

13.01.2011, 14:18

miuta

Mitinita 1

03.02.2011, 21:21

apetisante

zaharia_mihaela2005 1

04.02.2011, 21:12

multumesc mitinita

elena1988 1

08.02.2011, 14:38

zaharia_mihaela2005 1

08.02.2011, 19:32

multumesc elena

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc marinat