Savarine dospite

de Dea_Dea in Prajituri, 25 Mar 2013 | 3421 vizualizari

 

Un dulce delicios!!

 

INGREDIENTE

  • 250 gr faina
  • 15 gr drojdie granule
  • 200 ml lapte caldut
  • 1 ou
  • 20 gr zahar
  • 30 ml ulei
  • ORNAT
  • 200 ml frisca batuta
  • Dulceata
  • tort gellee de la Dr oetker
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Savarine dospite:

Se amesteca bine toate ingredientele si se lasa la dospit 30 minute, apoi se pune in forme unse si se mai lasa inca 15 minute.Se dau la cuptor si se coc 15 minute. Cuptorul trebuie preincalzit (foc potivit). 

Dupa ce se racesc se taie un capacel.

SIROP:

Apa cu zaharul se pun pe foc pana se topeste zaharul, apoi se adauga estenta de rom si se lasa la racit.

Savarinele se insiropeaza, se ung cu dulceata, se pune frisca, capacelul, iar deasupra tort gelle (se folosesc instructiunile de preparare de pe ambalaj)

Daca ti-a placut reteta noastra "Savarine dospite" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brânzoaice sărate - Rețeta savuroasă dobrogeană

ieri la 10:50

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

pe 22.01 la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

pe 22.01 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Savarine