Scoici cu taitei chinezesti

de mihaelar63 in Fructe de mare, 6 Apr 2011 | 10672 vizualizari

 

Ne place mult si tot ce e inrudit cu pestele . Reteta aceasta simpla se prepara foarte rapid si este dselicioasa .

 

INGREDIENTE

  • 1 punga carne de scoica [ 500 gr]
  • 1 lamaie
  • 1 ardei kapia
  • 1 ardei iute
  • 1 tulpina telina
  • 2 catei usturoi
  • 5 cm praz
  • patrunjel verde
  • ulei
  • 1 lingura unt
  • sos soia
  • sos peste
  • sare
  • 1 punga taitei chinezesti
  • 2 oua
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Scoici cu taitei chinezesti:

Ardeii , telina , prazul si usturoiul , taiati rondele se prajesc usor in putin ulei.

Adaugati scoicile spalate + untul si mai prajiti 3-4 min .

Asezonati cu sosde soia , sos de peste , zeama si coaja de lamaie .

Serviti cu taitei chinezesti prajiti.[ taiteii fierti in apa cu sare se pun intr-o tigaie cu 2 linguri de ulei incins , se toarna deasupra ouale batute ,se lasa sa prinda crusta dedesupt , apoi se intorc cu grija cu ajutorul unei palete sa se prajeasca si pe partea cealalta ]

Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Aveti grija cu sarea , sosul de soia si cel de peste contine suficienta .

Daca ti-a placut reteta noastra "Scoici cu taitei chinezesti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Scoici