Scoici inabusite (Ameijoa á Bulhão Pato)

de xana in Fructe de mare, 14 Aug 2013 | 4228 vizualizari

COMENTARII (14)

Bunica 1

14.08.2013, 17:35

Pe placul meu!

Bya Ralu 1

14.08.2013, 17:38

ce-mi plac astea nu sunt vongole?asa se numesc in italiana...in romana nu stiu

MotanLaOale 1

14.08.2013, 17:45

Panacris 1

14.08.2013, 17:49

xana 1

14.08.2013, 17:55

Da, in italiana, scoici e vongole, daca nu ma insel, eu am tradus din portugheza(ca sa fiu mai sigura)cu google si mi-a dat `scoici` Sunt vietnameze, cred ca la noi se gasesc din astea.

xana 1

14.08.2013, 17:58

simona72 1

14.08.2013, 18:38

Corinuta 1

14.08.2013, 18:51

Interesant, nu am papat!

xana 1

14.08.2013, 19:18

Sunt foarte bune si rapide, eu le fac de multe ori. Am uitat sa mentionez in reteta ca cele care nu se deschid la fiert, le aruncam

Bya Ralu 1

14.08.2013, 19:29

asa e se arunca ca nu sunt bune,poti sa modifici

roxana_simona 1

14.08.2013, 19:30

bune

Rocsi 1

14.08.2013, 21:25

xana 1

16.08.2013, 02:00

anysymao 1

28.09.2013, 23:00

da asa este mîncărurile potugheze sunt foarte gustoase si sănătoase

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane

de oanapl 8

ieri la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

pe 12.09 la 10:51

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Scoici si creveti Saganaki