Sendviş cu cremă de brânză, şuncă şi caşcaval afumat

de Bucataras in Sandvisuri, 17 Mai 2014 | 4480 vizualizari

 

Delicios si hranitor!

 

INGREDIENTE

  •  2 felii pâine toast
  • cremă de brânză cu usturoi Delaco
  • şuncă
  • caşcaval afumat
  • salată
  • roşii
  • castraveţi proaspeţi sau muraţi
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sendviş cu cremă de brânză, şuncă şi caşcaval afumat:

Prăjeşti feliile de pâine, apoi ungi una dintre ele cu crema de brânză. Pui salată, 2-3 felii de roşii, apoi caşcavalul afumat feliat subţire. Urmează o felie sau două de şuncă, încă o foaie de salată, castraveţii, câteva felii de roşii şi cealaltă felie de pâine.

Gata, ai văzut cât de simplu e?

 Cost/porţie: 2,5 Lei

Timp de preparare: max. 2 minute

 

TIPS-URI

1

 Crema de brânză cu usturoi dă gust foarte bun sendvişurilor şi înlocuieşte cu succes sosurile grele sau maionezele procesate?

Daca ti-a placut reteta noastra "Sendviş cu cremă de brânză, şuncă şi caşcaval afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]