Seppie con patate all'inferno

de Bya Ralu in Fructe de mare, 26 Feb 2018 | 3550 vizualizari

 

Sepie cu cartofi picanti

 

INGREDIENTE

  • sepie congelata sau proaspata
  • 3-4 cartofi
  • 3-4 bucati de usturoi
  • peperoncino
  • ulei de masline
  • un pahar vin alb
  • patrunjel proaspat
  • frunze de salvie
  • apa
  • sare/piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Seppie con patate all'inferno:

Sepia se curata si se taie bucati potrivite, la fel si cartofii.

Intr-o cratita punem ulei de masline, usturoiul taiat felii, frunze de salvie si peperoncino.

Adaugam bucatiile de sepie, le lasam sa se rumeneasca putin si sa isi schimbe culoarea, acoperim cu capac.

Punem vinul alb si condimentele, lasam pana scade.

Punem cartofii, patrunjel tocat marunt, apa clocotita si lasam la foc mic sa fiarba.

Completam cu cate 1 polonic de apa fierbinte pana cand cartofii si sepia sunt facute.

La sfarsit asezonam cu patrunjel tocat marunt.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Seppie con patate all'inferno" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paella cu fructe de mare si peste