Sirop de capsuni

de mimmi in Sirop / Compot, 18 Iun 2012 | 14765 vizualizari

 

Daca nu ati facut inca sirop de capsuni,acum este momentul cat inca se mai gasesc in gradini si piete. Reteta o am de la o vecina,care m-a asigurat ca sta siropul peste iarna chiar daca este nefiert.

 

INGREDIENTE

  • Pentru 2 sticle avem nevoie de :
  • 1,300 g capsuni ,
  • 1 kg zahar,
  • sucul de la ½ lamaie,
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sirop de capsuni:

Intr-un bol (cratita) punem capsunile, peste care adaugam zaharul si sucul de lamaie. Ii lasam deoparte 2-3 zile pana se topeste de tot zaharul, timp in care amestecam din cand in cand. Cand s-a topit zaharul, strecuram si turnam siropul in sticle sterilizate.

Pastam siropul intr-un loc racoros. Din capsunile ce va raman, puteti face un gem de capsuni.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sirop de capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

laura_n 1

18.06.2012, 17:53

ce bunatate si in plus este si natural

mamaieelena 1

18.06.2012, 18:40

interesant

mena29 1

23.06.2012, 00:27

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sirop de capsuni