Sirop de capsuni

de delia64 in Sirop / Compot, 18 Iun 2013 | 31757 vizualizari

 

Fac acest sirop in fiecare an , ai mei prefera un sirop cu apa mineala decat sucurile din comert .

 

INGREDIENTE

  • 20 kg. de capsuni bine coapte
  • 10 kg. zahar
  • zeama de la 4 lamai
Portii: 18
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sirop de capsuni:

Se spala capsunele , se curata de codite si se  amesteca cu 10 kg zahar .

Se lasa pana a doua zi sa-si lase zeama amestecandu-se din cand in cand.

Se strecoara si se  pune la fiert  pana cand dispare spuma  .

Se toarna in sticle sterilizate , se pune capacul si se da la dunst uscat pana a doua zi .

Se aseaza in camara .

Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

fructele trebuie sa fie bine coapte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sirop de capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]