Snitel crocant din pulpe de pui

de MotanLaOale in Pui, 26 Sep 2019 | 7527 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 g pulpe de pui dezosate (10 buc.)
  • 3 oua
  • 100 g faina
  • 150 g pesmet granulat
  • condiment pentru carne de pui
  • vegeta
  • piper
  • sare
  • ulei pentru prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel crocant din pulpe de pui:

Pulpele de pui se curata, se spala foarte bine si se usuca.

Pulpele de pui se bat cu ciocanul de snitele, se pun pe o farfurie si se presara cu condimente.  

Se pun unele peste altele si se tin in frigider 30 de minute.

Intr-o farfurie se pune faina.

In alta farfurie se bat ouale si se pune sare si piper.

Pesmetul granulat se pune in alta farfurie.

Pulpele de pui se dau prin faina, prin ou si prin pesmet granulat.

Se prajesc intr-o tigaie in ulei incins.

Focul trebuie sa fie potrivit ca sa se patrunda bine.

Se intorc pe ambele partile pana se rumenesc frumos.

Se scot pe servetele absorbante.

Se pot servi cu orice garnitura si salata sau muraturi.

Eu le-am mancat cu cartofi prajiti si castraveti acri.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel crocant din pulpe de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe au bain marine cu amestec mexican