Snitel de curcan

de claudiaO in Curcan, 10 Ian 2019 | 3557 vizualizari

 

De la Crăciun mi-a rămas o frumusete de piept de curcan pe care l-am dezghetat si portionat perfect pentru sintele. 

 

INGREDIENTE

  • 1 piept mare de curcan
  • 10 ouă
  • 3-4 linguri făină
  • 500 g pesmet
  • Sare
  • Piper
  • Condimente
  • O linguriță timbru
  • Praf de usturoi
  • Ulei pt prajit
Portii: 25
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de curcan:

Carnea portionata o batem cu ciocanul de sintele. Dam cu sare, piper, condimente si lăsăm vreo 10 minute sa se odihneasca.

Batem ouăle cu putina sare, si praf de usturoi. Cimbrul il amestecăm cu faina, iar pesmetul il punem într-o farfurie adâncă.

Trecem bucățile de carne mai întâi prin faina, scuturăm surplusul, apoi trecem prin ou si pesmet, apoi mai repetăm odată oul si pesmetul, pentru  a obține o crusta frumoasa si mai densă.

Prajim in ulei încins 2-3 minute a fiecare parte.

Servim cu pofta calde sau reci, cu sos sau legume proaspete.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de curcan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

ieri la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Drob din carne de curcan cu ciuperci, masline si ardei