Snitel de curcan

de claudiaO in Curcan, 10 Ian 2019 | 3657 vizualizari

 

De la Crăciun mi-a rămas o frumusete de piept de curcan pe care l-am dezghetat si portionat perfect pentru sintele. 

 

INGREDIENTE

  • 1 piept mare de curcan
  • 10 ouă
  • 3-4 linguri făină
  • 500 g pesmet
  • Sare
  • Piper
  • Condimente
  • O linguriță timbru
  • Praf de usturoi
  • Ulei pt prajit
Portii: 25
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de curcan:

Carnea portionata o batem cu ciocanul de sintele. Dam cu sare, piper, condimente si lăsăm vreo 10 minute sa se odihneasca.

Batem ouăle cu putina sare, si praf de usturoi. Cimbrul il amestecăm cu faina, iar pesmetul il punem într-o farfurie adâncă.

Trecem bucățile de carne mai întâi prin faina, scuturăm surplusul, apoi trecem prin ou si pesmet, apoi mai repetăm odată oul si pesmetul, pentru  a obține o crusta frumoasa si mai densă.

Prajim in ulei încins 2-3 minute a fiecare parte.

Servim cu pofta calde sau reci, cu sos sau legume proaspete.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de curcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

oanapl 1

10.01.2019, 20:00

Rocsi 1

10.01.2019, 20:01

Un snitel cald si crocant, mereu as servi!

mirela0911 1

14.01.2019, 11:47

Bun, mai ales cu pesmet!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gusa de curcan umpluta