Snitel de curcan cu mustar si hrean

de mihaelar63 in Curcan, 17 Aug 2015 | 6122 vizualizari

 

Asezonarea cu condimente a luat nastere din dorinta de a schimba gustul vesnicului snitel. Am dorit ceva usor picant. In ultima vacanta am servit un snitel astfel prezentat, doar ca in loc de salata verde era rucola .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne piept curcan
  • 2 linguri mustar de Dijon
  • 2 linguri pasta hrean in otet
  • 100 gr faina alba
  • 100 gr faina malai
  • 3 oua
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
  • salata verde creata
  • rosii cherry
  • zeama lamaie
  • ulei masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de curcan cu mustar si hrean:

  1. Carnea de curcan se feliaza si se bate usor cu batatorul de snitele.
  2. Fiecare felie de carne se sareaza, se pipareaza si se unge cu pasta de hrean si mustar pe ambele parti .
  3. Puneti tigaia cu ulei la incins.
  4. Bateti spuma ouale impreuna cu putina sare .
  5. Amestecati faina alba cu cea de malai.
  6. Dati fiecare bucata de carne prin amestecul de faina , scuturati si prajiti pe ambele parti in uleiul incins pana devine aurie .
  7. Scoteti snitelul pe un platou tapetat cu servetel pentru a absorbi exesul de ulei.
  8. Spalati salata verde si o taiati fasiute. Asezonati salata cu zeama de lamaie si ulei de masline .
  9. Serviti snitelele impreuna cu salata verde si rosii cherry .

TIPS-URI

1

Uleiul trebuie sa fie bine incins cand puneti carnea la prajit .

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de curcan cu mustar si hrean" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 10.11 la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]