Piept de curcan Shang Hai.

de dicarmencitta1957 in Curcan, 24 Feb 2010 | 10385 vizualizari

 

by dicarmencitta1957
Este o mancare satiosa pe placul baietilor mei.Se face rapid si este foarte gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata de piept de curcan(1 kg).
  • 3 oua.
  • 2 linguri de sos de soia.
  • 2 linguri de mustar.
  • sare si piper proaspat macinat(piper boabe roz).
  • amidon
  • ulei pentru prajit(de palmier nehidrogenat).
  • marar si tarhon uscat.
  • susan.
  • 1 kg cartofi,pentru prajit,cartofi albi la punga din Carrefour(garnitura).
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de curcan Shang Hai.:

Spalam bine pieptul de curcan si il taiam in fasii lungi sau in bucatele. Batem ouale impreuna cu sosul de soia, mararul si tarhonul uscat, sare si piper proaspat macinat, mustar si 3 linguri de amidon. Trebuie sa aveti o pasta de consistenta smantanii.Dam bucatelele de curcan prin amidon, apoi prin sosul de oua in amestec cu 2 linguri de sos soia, si la final le dam prin susan. Le prajim intr-o tigaie de teflon, in baie de ulei. Bucatelele de curcan se prajesc la foc mic, pana cand devin aurii. Aceste bucatele din piept de curcan Shanghai,le putem servi cu o garnitura de cartofi prajiti,sau cu o garnitura de conopida,fiarta in apa cu unt.Asa cum arata si pozele.Putem sa adaugam si o alata de gogosari la aceast fel de mancare.

Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de curcan Shang Hai." nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]