Snitel de pui umplut cu sunca si cascaval (cordon bleu)

de Razvan Constantinescu in Mancaruri cu carne, 7 Noi 2018 | 6191 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 piept de pui (circa 200 g)
  • sare
  • piper proaspat macinat
  • 2 felii sunca presata
  • 2 felii cascaval afumat
  • 1 lingura faina
  • 1 ou
  • 1 lingura pesmet auriu
  • ulei pentru prajit
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de pui umplut cu sunca si cascaval (cordon bleu):

Se spala carnea, se cresteaza si se bate cu ajutorul unui ciocan. Se presara sare si piper proaspat macinat pe ea.

Se aseaza feliile de sunca presata, apoi cele de cascaval peste carne si se ruleaza catre mijloc, din ambele parti. Se fixeaza ruloul cu scobitori si se presara sare si piper proaspat macinat pe el.

Ruloul de carne se tavaleste prin faina, apoi se da prin ou batut si prin pesmet. Se prajeste in baie de ulei la foc mic, pe ambele parti. Se scoate pe un prosop absorbant si se elimina, cu mare grija, scobitorile.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de pui umplut cu sunca si cascaval (cordon bleu)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cordon bleu cu cascaval si ciuperci