Snitel de purcel

de novembber in Porc, 8 Dec 2010 | 5051 vizualizari

 

Am incercat ceva nou...am marinat carnea inainte. Au iesit foarte aromate si fragede !

 

INGREDIENTE

  • 500g carne de porc
  • 2 oua
  • faina
  • pesmet
  • ulei pentru prajit
  • sare, piper
  • marinata:
  • 2 linguri ulei (floarea soarelui)
  • 2 linguri vin rosu
  • o lingura otet balsamic
  • o lingura sos Worcestershire
  • un catel de usturoi zdrobit
  • o lingurita cimbru
  • o lingurita boia
  • sare, piper
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de purcel:

   Se amesteca ingredientele de marinata. Carnea de porc se taie feliute subtiri si se amesteca bine cu marinata, se pune intr-un vas acoperit la frigider si se lasa de pe o zi pe alta.

   Feliile de carne se dau prin faina apoi prin oul batut cu sare si piper si in cele din urma prin pesmet si se prajesc in ulei.

   Snitelele ies aromate si crocante si merg de minune cu piure de cartofi  si gogosari murati. Pofta mare !

TIPS-URI

1

carnea se marineaza cel putin 6 ore ca sa se fragezeasca bine

2

pesmetul face snitelele mai crocante

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de purcel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

ieri la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

ieri la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Jumari extra