Snitel din cotlet cu pesmet si mustar

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 22 Iul 2015 | 5922 vizualizari

 

De seara,ca leii,implicit balanta mananca ceva ca carnea.....

 

INGREDIENTE

  • cca 600 g cotlet de porc fara os
  • 4 oua
  • 1 lingura de mustar
  • faina
  • pesmet
  • piper
  • sare
  • patrunjel
  • ulei pentru prajit
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel din cotlet cu pesmet si mustar:

Mai intai portionam cotletul, il batem bine. Apoi il dam prin faina. Separat spargem ouale,adaugam sare, piper, dupa gust, mustarul si patrunjelul tocat marunt. Omogenizam bine apoi trecem prin ou bucatile de cotlet,scuturate de surplusul de faina.

Apoi tavalim prin pesmet. Eu pregatesc toate snitelele si apoi le pun la prajit. Punem o tigaie pe foc, lasam sa se incinga,adaugam uleiul si apoi punem snitelele la prajit, lasam sa se rumeneasca pe ambele parti, apoi le scoatem pe un servetel sa absoarba excesul de ulei. Se servesc cu diverse garnituri......gata , le-am mancat......sa nu cereti.....

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel din cotlet cu pesmet si mustar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Jagerschnitzel (Snitel de porc cu sos de ciuperci)